SĂPTĂMÂNA SOLIDARITĂȚII

 

Filarmonica de Stat Oradea este solidară cu Ucraina și cu cetățenii săi, în aceste momente dramatice pentru țara vecină și pentru întreaga regiune și se alătură autorităților și societății civile din România în sprijinul ferm pentru suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei, în cadrul frontierelor sale recunoscute internațional.

În acest context Filarmonica de Stat Oradea organizează în perioada 28 Februarie – 4 Martie 2022 – ”Săptămâna solidarității”, program umanitar organizat împreună cu Asociația Napoca Felix și Opera Națională Română Cluj-Napoca, care cuprinde următoarele activități:

 

  • Colectă urgentă pentru refugiații ucraineni care ajung în România

Se colectează alimente de bază neperisabile (conserve, ulei, făină, etc.), scutece pentru copii de toate mărimile, pături și perne, haine sortate pe 3 categorii: bărbați, femei și copii.

Donațiile se pot face în săptămâna 28 februarie – 4 martie (de luni până vineri), în intervalul orar 8:00 – 20:00, la sediul Filarmonicii orădene din strada Moscovei, nr. 5.

 

  • Evenimentul THE ARMED MAN: MISĂ PENTRU PACE de Karl Jenkins

Corul Filarmonicii de Stat Oradea va reprezenta instituția de cultură orădeană în demersul salutar al Operei Naționale Române Cluj-Napoca de a marca evenimentele din ultima perioadă cu un concert dedicat introspecției și al conștientizării. Concertul va fi susținut la Opera clujeană, vineri, 4 Martie a.c. Biletele sunt disponibile aici

 

  • Iluminarea Filarmonicii de Stat Oradea

Prin acest gest simbolic, de iluminare a sediului Filarmonicii de Stat Oradea în culorile steagului ucrainean, ne alăturăm autorităților și societății civile în condamnarea oricărei forme de violență. Iluminarea Filarmonicii de Stat Oradea va avea loc în săptămâna 28 februarie – 4 martie (de luni până vineri), în intervalul orar 18:00 – 20:00.

 

Vă invităm pe această cale să vă alăturați demersului nostru prin diseminarea prezentei invitații în rândul cunoscuților dumneavoastră.

 

 

 

Facebook
Instagram
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site.