Orchestra’s Conductor – democratic competition 26 Apr – 02 May, 2024

Filarmonicii de Stat Oradea are onoarea de a vă prezenta a treia ediție a Concursului de Dirijori ”Orchestras Conductors”, care va avea loc în Oradea (România) în perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Candidații de toate naționalitățile sunt invitați să aplice începând cu 1 octombrie 2023 până în 15 ianuarie 2024. Nu există limită de vârstă.

Noul concept al competiției oferă candidaților oportunitatea unică de a fi selectați de către muzicienii orchestrei și de a fi invitați să conducă orchestra într-un concert simfonic (la o dată ulterioară). Nu există un juriu, cu excepția fazei inițiale, iar președintele competiției va ghida doar desfășurarea evenimentelor, fără a participa la vot.

Există, de asemenea, posibilitatea de a fi ulterior invitați de alte 4, 5 sau mai multe orchestre din țară și nu numai. Directorii acestor orchestre vor fi invitați să participe la runda finală a competiției. Reprezentanți ai Agențiilor Internaționale de Artiști și jurnaliști de muzică vor fi, de asemenea, invitați.

Data limită de depunere: 15 ianuarie 2024.

Mai multe detalii: Aici!

Facebook
Instagram
Skip to content