The Whistling Waltz

Filarmonica de Stat Oradea vă invită joi, 13 ianuarie, ora 19.00 la Sala Enescu-Bartok, pentru a audia concertul simfonic intitulat The Whistling Waltz . Din programul serii fac parte Concertul pentru flaut și orchestră de Carmen Petra Basacopol, The Whistling Waltz de Romeo Rîmbu,  Fantezia Carmen pentru flaut și orchestră de François Borne și Suita Furtuna de Iarnă a lui Sviridov.

În program:

Carmen Petra Basacopol – Concert pentru flaut și orchestră, op.71

Romeo Rîmbu – The Whistling Waltz

Georges Bizet – Fr. Borne – Fantezia Carmen pentru flaut și orchestră

Georgy Sviridov – Furtuna de Iarnă

Solist: Ion Bogdan Ștefănescu – flaut

Dirijor: Romeo Rîmbu

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul Filarmonicii de Stat Oradea este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, Liceul de Arte Oradea, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Duran’s, Broderie cu suflet, Topogeoterm și Ardevis SRL

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania și Plusz FM.

Date

ian. 13 2022
Expired!

Time

7:00 pm - 8:20 pm

Location

Filarmonica de Stat Oradea

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Sari la conținut