Concert de Anul Nou

SOLD OUT

 

Filarmonica de Stat Oradea continuă tradiția concertelor de Anul Nou și organizează în debutul anului 2022 trei concerte de excepție, în zilele de 6-7 și 8 ianuarie, de la ora 19, sub bagheta renumitului dirijor spaniol David Giménez Carreras. 

Născut la Barcelona, David Giménez Carreras a studiat pianul şi compoziţia la Conservatorul din oraşul natal. S-a specializat în dirijat la Hochschule für Musik din Viena, cu Karl Österreicher, şi la Royal Academy of Music din Londra, cu Sir Colin Davis. Acesta revine la Oradea, după ce în vară a condus orchestra Filarmonicii orădene în concertul ”Jose Carreras” ce l-a avut protagonist pe renumitul tenor spaniol. 

Programul din acest an cuprinde lucrări ale marilor compozitori clasici, între care Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Dmitri Shostakovich, Aram Khachaturian, Johann Strauss II și Josef Strauss .

 

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat din Oradea.

Partener mobilitate: D&C Oradea

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, Liceul de Arte Oradea, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Duran’s, Broderie cu suflet, Topogeoterm și Ardevis SRL

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania și Plusz FM.

 

Urmăriți-ne pe:

 

www.facebook.com/filarmonicaoradea 

https://www.instagram.com/filarmonicaoradea 

 

Vă așteptăm!

Echipa Filarmonicii de Stat Oradea

Date

Jan 06 2022
Expired!

Time

7:00 pm - 8:30 pm

Location

Filarmonica de Stat Oradea

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
Instagram
Skip to content