Medalion Mozart

Iubiți melomani, dragi prieteni!
Ținând cont de situația epidemiologică apărută la nivelul instituției, activitatea artistică a Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea se suspendă în perioada 17 – 23 ianuarie 2022. Concertul Medalion Mozart programat joi, 20 ianuarie se suspendă, din motive evidente, urmând a fi reluat în 17 martie 2022. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și așteptăm să ne vedem sănătoși. Biletele achiziționate pentru concertul de săptămâna aceasta rămân valabile pentru data de 17 martie 2022. Revenim cu detalii!

 

În program:

Wolfgang Amadeus Mozart:

Uvertura Idomeneo, K. 366

Concert nr. 12 pentru pian și orchestră în La major, K. 414

Simfonia nr. 39 în Mi bemol major, K. 543

Dirijor: Jankó Zsolt

Solist: Nagy Gergő

Fil Nouveau este o inițiativă născută din dorința noastră de a împărtăși valorile curentului artistic Art Nouveau, și anume: reunirea forțelor creatoare din întreaga țară, instaurarea de contacte cu artiști străini, schimb internațional de idei și să dea impuls artelor aplicate. Chemării noastre au răspuns deja un număr mare de artiști, mărturie fiind evenimentele realizate prin programul estival INITIO2021, dar și în cadrul Stagiunii 2021-2022. Acestei direcții de unitate și de impulsionare a artelor, a răspuns și o tânără artistă în artă digitală, Alina-Maria Dogaru. Propunerea artistei este aceea de a utiliza mijloacele digitale pentru a reprezenta personalitatea imensă a lui W. A. Mozart, în caracteristicile estetice ale curentului Art Nouveau. Îi mulțumim Antoniei pentru munca ei și bucuria de a fi colegi prin programul de voluntariat oferit de Filarmonica de Stat Oradea.

Lucrările Antoniei pot fi vizionate la adresa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070237617296

De la schița la forma finală:

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul Filarmonicii de Stat Oradea este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Partener principal: D&C Oradea

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, Liceul de Arte Oradea, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Duran’s, Broderie cu suflet, Topogeoterm și Ardevis SRL

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania și Plusz FM.

Urmăriți-ne pe:

www.facebook.com/filarmonicaoradea

https://www.instagram.com/filarmonicaoradea

Vă așteptăm!

Echipa Filarmonicii de Stat Oradea

Date

ian. 20 2022
Expired!

Time

7:00 pm - 8:30 pm

Location

Filarmonica de Stat Oradea
Sari la conținut