Silver bells – Concert de colinde

Silver bells

Concert de colinde

Soliști:

Diana Țugui – soprană
Cristian Mogoșan – tenor
Florin Estefan – bariton
             
Dirijor: Adrian Morar

Dirijor cor: Lászlóffy Zsolt

Dirijorul corului de copii: Nicoleta Țâmpu (Corul Liceului Greco-Catolic din Oradea)

Corul și orchestra Filarmonicii de Stat Oradea celebrează perioada Sărbătorilor de iarnă printr-un concert de excepție, unde protagoniști vor fi Diana Țugui- sopran, Cristian Mogoșan- tenor și Florin Estefan- bariton, sub bagheta maestrului Adrian Morar. Copilul de altădată din noi, se va regăsi prin colindele și muzica Crăciunului, plin de liniște, speranță și încredere. Miercuri, 22 decembrie, orele 19, în Sala de concerte a Filarmonicii din Oradea.

Corul Liceului Greco-Catolic din Oradea este o formație corală cu tradiție în peisajul muzical bihorean, având în componența sa elevi de gimnaziu și liceu. Aceasta formație tânără a participat la diverse concursuri, festivaluri și concerte, cum ar fi participarea din aceasta vară la cantata “Carmina Burana” de Carl Orff, alaturi de corul si orchestra Filarmonicii de Stat Oradea sau la Festivalul European Music Open intr-un concert alături de Alexandru Badea și Simona Strungaru Symphonics. Corul Liceului Greco-Catolic face parte din Programul National Cantus Mundi, program prin intermediul căruia s-a aflat pe scena alaturi de Corul Național de Camera “Madrigal – Marin Constantin ” sau alături de violonistul român Alexandru Tomescu.

Formatia este condusa de catre prof. Nicoleta Emilia Țâmpu, absolventă a Facultății de Muzică a Universității din Oradea și fost artist liric în Corul Filarmonicii orădene.

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, Liceul de Arte Oradea, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Duran’s, Broderie cu suflet, Topogeoterm și Ardevis SRL

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania și Plusz FM.

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat din Oradea.

 

Urmăriți-ne pe:

www.facebook.com/filarmonicaoradea 

https://www.instagram.com/filarmonicaoradea 

 

Vă așteptăm!

Echipa Filarmonicii de Stat Oradea

 

Date

Dec 22 2021
Expired!

Time

7:00 pm - 8:30 pm

Location

Filarmonica de Stat Oradea
Facebook
Instagram
Skip to content