Concert pentru copii – Invitație la dans

Sala de concerte „Enescu – Bartók”

Concert pentru copii

Invitație la dans

Dirijor – moderator: Dalma Toadere

Concertele pentru copii „Invitație la dans”, dedicate elevilor din clasele 0-4. Concertele vor avea loc în sala de concerte “Enescu-Bartók” și vor avea o durată de aproximativ 50 minute.

Programul concertului „Invitație la dans” a fost conceput pentru a ajuta copiii să perceapă în mod intuitiv relația strânsă dintre muzică și dans și pentru a îi apropia de sunetul instrumentelor cu coarde și arcuș. După a scurtă introducere în care copiii se vor familiariza cu vioara, viola, violoncelul și contrabasul, publicul va asculta povestea prințului care caută o dansatoare cum nu a mai văzut lumea, pentru a-i fi mireasă. Povestea va fi ilustrată cu fragmente de muzică de dans din capodopere ale muzicii universale.

Sponsor principal: Astoria & Queen Mary

Mobility partner: D&C Oradea

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Episcopia Greco – Catolică de Oradea, Episcopia Romano – Catolică de Oradea Mare, Forumul Cultural Austriac, Universitatea din Oradea, Universitatea Emanuel, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Facultatea de Arte, Liceul de Arte, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Broderie cu suflet, Ardevis SRL, Duran’s, Topogeoterm și Street Coffee Roasters

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania, Plusz FM și Bihari Napló.

Date

Nov 22 2022
Expired!

Time

10:00 am - 11:00 am

Location

Filarmonica de Stat Oradea
Facebook
Instagram
Skip to content