A fuego Lento

        Sâmbătă, 17 iunie 2023, ora 20.00
Teatrul de Stat Oradea

A fuego Lento

Vanessa Perez – pian

Kristhyan Benitez – pian

 

A fuego Lento, piano duo concert – Vanessa Perez și Kristhyan Benitez
Pe 17 iunie 2023, Teatrul de Stat Regina Maria, de la ora 20:00, sunteți invitați la un concert de pian susținut de duo-ul Vanessa Perez și Kristhyan Benitez, numit A Fuego Lento.
Colaborarea dintre cei doi pianiști din America Latină, oferă un program de muzică clasică adaptat la tradițiile muzicale vibrante și colorate ale continentului. Vă invităm să vă alăturați acestor artiști talentați pentru o seară deosebită de muzică clasică reinterpretată într-un mod inedit, într-un mediu elegant al Teatrului de Stat Regina Maria.

 

 

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea:

Sponsor principal: Astoria & Queen Mary

Mobility partner: D&C Oradea

Parteneri și sponsori ai Filarmonicii de Stat din Oradea: Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Episcopia Greco – Catolică de Oradea, Episcopia Romano – Catolică de Oradea Mare, Forumul Cultural Austriac, Universitatea din Oradea, Universitatea Emanuel, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Facultatea de Arte, Liceul de Arte, Visit Oradea, Utopium SRL Oradea, Zile și Nopți Oradea, Broderie cu suflet, Florăria NonStop Natalie, Duran’s, Topogeoterm și Street Coffee Roasters

Parteneri media: Magic FM, Radio Vocea Evangheliei, Bihoreanul, Radio Transilvania, Plusz FM și Bihari Napló.

Date

iun. 17 2023
Expired!

Time

8:00 pm - 9:00 pm

Location

Teatrul Regina Maria
Facebook
Instagram
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site.